![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zrobiłem strone w programie Nvu. Strona dobrze wygląda gdy się ją przegląda w Operze lub FireFoxie, natomiast w Internet Explorerze tam wszędzie gdzie było użyte wyśrodkowywanie tam najczęściej wszystko jest po lewej. Czy wie ktoś jak to naprawić?? Kod jest poprawny jeżeli w dwóch przeglądarkach strona dobrze się wyświetla. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Kod jest poprawny jeżeli w dwóch przeglądarkach strona dobrze się wyświetla. ![]() To ty nie wiesz ze pod IE trzeba specjalnie pisac? Pokaz kawalek kodu, ktory źle sie wyswietla to ci ludzie pomogą. Zgadywac przeciez nikt nie bedzie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np coś takiego, jest tekst który nie jest wyśrodkowany. Próbowałem z <center>, stylem nic. a niżej jest komórka tabeli, w której jest kolejna tabela ze zdjęciami. ta tabela ze zdjęciami miały być równo w środku tej komórki.
Ten post edytował batman 22.10.2008, 19:28:09
Powód edycji: poprawiłem bbcode ~batman
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@sabcioTo, że jesteś nowy na forum, nie zwalnia Ciebie z używania bbcode. Tym razem poprawiłem za Ciebie. Na przyszłość pamiętaj, by samemu go używać.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Oki, sorki za to. Nie powtórzy się. To jak pisać żeby głupi IE poprawnie wyświetlał strony
![]() dobra juz przeczyscilem kod i dziala. Ten post edytował sabcio 22.10.2008, 21:16:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:59 |