![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam forum w phpbb niestety po wyszukaniu przez google wyskakuje "NAZWA STRONY - Strona główna". W którym pliku można zamienić to co po myślniku czyli strona główna na jakiś tekst? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej w panelu admina, w głównej konfiguracji.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie działa, znalazłem w overall header cośtakiego
<title>{SITENAME} :: {PAGE_TITLE}</title> teraz pytanie sgad on bierze PAGE_TITLE? jeszcze jedno pytanie gdzie moge wyedytowac meta keywords spod ftp'a? w ktorym pliku sa te wartosci? Ten post edytował mike9 29.09.2008, 15:50:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2008 Skąd: z lasu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wyzej, ustawienia nazwy strony mozna zmienic w panelu admina. Nie ma sensu edytowac plikow by to zmienic.
W przypadku meta keywords bedzie tak samo, to jest w panelu admina i rowniez nie ma sensu sie bawic w zmiane w plikach. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ja nie wiem... pisze wyraznie o co prosze. widocznie to co mam w panelu admina jest dla mnie niewystarczajace, widze ze jedyna opcja to znalezienie na wlasna reke
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze napisz jakie to phpBB.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:10 |