![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam maly problem chcialbym zeby przez strone www obslugiwac graficznie ftp. tzn. 1. na stronie pojawiają sie pola do wypełnienia : login i hasło 2. mam dodatkowa domene na stronie - www.support.domena.pl i tam znajdują sie katalogi o nazwie klienta i ich zawartość. w kazdym taka sama to znaczy pliki nazywaja sie tak samo ale maja inna zawartosc. 3. i po wpisaniu loginu ( Czyli nazwy katalogu ) i hasla ( haslo tylko do konkretnego katalogu- klienta) i zatwierdzeniu przechodzi na kolejna zakladke strony i wyswietla pliki z danego katalogu ale nie jak to jest np w IE przy wyswietlaniu ftp tylko zebym mogl zrobic to jakos ladniej graficznie, w jakiejs kolumnie, tabelce. z np malym przyciskiem download. Da sie to zrobic? strona w html i czesciowo php. Prosze o pomoc i w razie co pytania to postaram sie wszystko jeszcze raz wyjasnic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję stworzyć faktyczne konta FTP i skorzystać z gotowego rozwiązania, które oczywiście można do siebie dostosować - Ali's FTP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz złożyć ofertę pracy to zły dział, jeśli szukasz pomocy to poczytaj o tym na google. Tyle na ten temat.
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat chyba ty pomyliles sie a nie ja, Jaka prace? o czym ty mowisz? licze na pomocne posty Dzieki No tak ok tylko może najpierw pokaż co już napisałeś i z czym dokładnie masz problem. No chyba że oczekujesz iż ktoś to napisze całkowicie za ciebie? -> w takim wypadku złóż ofertę pracy zgodnie z regulaminem. |
|
|
![]()
|
|
Nie licze na wykonanie pracy tylko sensowna pomoc, a nie przemadrzae uwagi, troche serdecznosci kolego, o tym w regulaminie nie ma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak, da się to zrobić. Z czym masz problem?
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Hej
Zalezy mi na jakims szablonie moze kts cos takiego gdzies widzial. z logowaniem na www z haslem login:haslo@adres.domena potwierdzenie i przejscie do katalogu o nazwie login ktory jest zabezpieczony haslem, strone graficzna jestem w stanie sam zrobic ale tego juz raczej nie Z gory dziekuje za wskazowki Pozdrawiam Ten post edytował marcin_sobota 28.09.2008, 10:31:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie licze na wykonanie pracy tylko sensowna pomoc strone graficzna jestem w stanie sam zrobic ale tego juz raczej nie Biorąc pod uwagę, że jest to forum PHP i raczej mało kto się tu zajmuje grafiką prosisz o wykonanie całego skryptu, a nie o pomoc. Grafikę jesteś w stanie zrobić sobie we własnym zakresie ale kodu już nie napiszesz czyli oczekujesz z naszej strony gotowca, a nie pomocy. Wciąż piszesz, że oczekujesz "pomocy" lub "wskazówek" ale na razie nic od siebie nie dajesz, a dodatkowo dajesz jasno do zrozumiania, że z kodowaniem u ciebie nie jest dobrze więc w takim razie na co ci pomoc? Weź człowieku zrozum, że jeśli chcesz coś uzyskać musisz dać coś w zamian ($). Bez tego ani rusz. Akuat Twój problem nie jest skomplikowany więc sądzę, że sporo początkujących byłoby w stanie to wykonać za śmiesznie małe pieniądze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przemądrzałe uwagi... Za sprytny z ciebie gość dla nas. Poprosisz o pomoc, powiesz, że nie wiesz jak to zrobić, ktoś Ci zrobi i nazwiesz to pomocą. Niezłe, niezłe. Mogę Cię dotknąć? Nauczysz mnie cwaniactwa? Proooooosze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kliknalem kazdemu na POMOGL
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.07.2025 - 14:26 |