Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [książka] Książka o Typo3, jaka i gdzie, merlin=0, helion=0, gdzie kupić
windman

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Gdzie w sieci kupić książkę o Typo3. Dotychczas zaopartywałem się w Merlinie i Helionie ale tym razem nie znalazłem ani jednej pozycji.

Gdzie mogę kupić coś dobrego?
Możecie polecic konkretne tytuły?

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
.radex

-----

a po co Ci książka do CMS-a (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blink.gif) ?
+Quote Post
mike

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

~.radex CMS to aplikacja jak każda inna. Część jest małych część dużych i rozbudowanych.
Nie wiem jak z objętnością TYPO3 ale gwarantuję Ci, że na przykład RedDota z pół roku być ogarniał.

Na Amazonie jest kilka książek o TYPO3: amazon.com :: search :: typo3
+Quote Post
windman

-----

Cytat(mike @ 17.09.2008, 21:01:36 ) *
~.radex CMS to aplikacja jak każda inna. Część jest małych część dużych i rozbudowanych.
Nie wiem jak z objętnością TYPO3 ale gwarantuję Ci, że na przykład RedDota z pół roku być ogarniał.

Na Amazonie jest kilka książek o TYPO3: amazon.com :: search :: typo3

Na Amazonie owszem, jednakże preferowałbym coś w ojczystym języku... Prosiłem googla o pomoc ale nic nie znalazłem...
Coś mi się wydaje, że polskojęzycznej pozycji nawet nie ma, byłoby to jednakże trochę dziwne, biorąc pod uwagę, iż dla znacznie mniej skomplikowanych aplikacji jak joomla czy mambo można znaleźć kilkadziesiąt pozycji.
+Quote Post
LBO

-----

TYPO3 będzie za to miało swój dwumiesięcznik (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)

BTW, zanim się weźmiesz za TYPO3, ogarnij sam framework FLOW3 - bez Tego ani rusz.
+Quote Post
iniemamocny

-----

Cytat(LBO @ 17.09.2008, 22:37:04 ) *
BTW, zanim się weźmiesz za TYPO3, ogarnij sam framework FLOW3 - bez Tego ani rusz.

Hmmm ... jasne. A jak będziesz kupował Harleya to najpierw zbuduj sobie do niego profesjonalny warsztat z kompletem narzędzi hydraulicznych.

Znajomość FLOW3 nie jest do niczego potrzebna jeżeli chcesz postawić prostą witrynę a nawet zaawansowany portal w TYPO3!
Książki o TYPO3 (zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych użytkowników) pojawią się w ojczystym języku w przyszłym roku.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:33