![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Prosiłbym o konstruktywne sugestie i uwagi na temat mojego projektu na stronę domową. Z góry dzięki za oceny i pomoc. Pozdrawiam, Mateo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na moje - za dużo cieni (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) No i nie podoba mi się ta ikonka pod zdjęciami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie niewykorzystany top i stopka. Czcionka dla mnie za duża. Fakt cienie wywołują niepożądany efekt odpychania pacjenta od strony. O ile topa można zagospodarować, to stopkę wyciągnąłbym z tego prostokąta i rozciągnął na szerokość strony. Pod zdjęciami po lewej jest ten background folderu z grafikami. Ja bym mu zwiększył poziom transparentności bo mnie to się zlewa i nie tworzy takiego obrazu przyjemnego dla oka. Mimo iż tamte są wyraźniejsze to moje oko nie może wyciągnąć z tego konkretu. Do tego zwiększyłbym nagłówki, żeby user wiedział po co rozdzielasz całą stronę na 3 subelementy. W tej kompozycji brakuje mi menu na górze. Nie wiem jak mam się po tym poruszać. W stopce jest już coś - teraz pole do popisu dla Ciebie, zagospodaruj topa czymś co przyciągnie uwagę widza i nie wypuści go szybko z tej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I trzeba pamiętać, że cienie wymuszają przerobienie tekstu na obrazek. Za każdym razem - przy dynamicznej treści z dynamicznymi nagłówkami to jest problematyczne.
Ten post edytował LBO 2.09.2008, 22:12:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 07:51 |