![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pisałem sobie skrypt, który ma wykonywać kod php z oddzielnego pliku bez odświeżania strony pobierając dane z formularza ale niestety utknąłem na checkboxach. Checkbox bez względu na to czy jest zaznaczony czy też nie przyjmuje value=1. Nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje, ktoś mógłby mi powiedzieć co tu jest nie tak?
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety @luck twoja rada nie działa. Nadal stoje w miejscu z tym formularzem i nie wiem jak to naprawić?
Chyba że zna ktoś jakiś inny sposób na przetwarzanie danych z formularza bez odświeżania strony? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
Dla tych ktorzy mają podobny problem to powiem że luck miał racje. Nie wiem czemu Hazo tobie nie wyszlo moze przez te durne biblioteki. Wyswietl sobie a sie przekonasz
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
wywal to value, to po zaznaczeniu przyjmie ci wartość "on"
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
powonno przyjac true/false a pozatym nie wyswietli on tylko cos tam w [] nie pamietam co chyba ze to jakos inaczej dziala...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 18:32 |