![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien modul js, ktory zainstalowalem na stronie.
Znajduje sie w nim pewna wartosc pod zmienna (chyba tak wygladaja w js zmienne): latlng.lat() chcialem by wartosc ta przypisac do zmiennej w php, np. $zmienna. da sie to jakos zrobic? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz przeslac ta zmienna za pomoca $_POST albo $_GET, innego wyjscia nie widze, chyba ze ktos mnie oswieci
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak się kończy '()' to chyba funkcja? ;| zmienne to raczej normalnie (zmienna = 2)
W drugą stronę mogłoby być np. tak: Więc kombinuj ![]() Ten post edytował KCG 5.10.2007, 16:06:19 -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak się kończy '()' to chyba funkcja? ;| zmienne to raczej normalnie (zmienna = 2) W drugą stronę mogłoby być np. tak: Więc kombinuj ![]() ale z tego co zrozumialem, kolega chce przekazac zmienna z JS do PHP, a Ty pokazujesz na odwrot -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem 'w drugą stronę będzie tak' :] Może jakoś to odwróci
![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<ironia>a jesli pan KCG przestanie głupa rżnąć to będzie super</ironia>
A co do tematu: Zapisz w JS jako ciasteczko tą zmienną, a później w php możesz ją odczytać normalnie ![]() -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]()
|
|
ok, mój błąd - nie przemyślałem do końca
![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 19:47 |