![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie, jak zrobić, aby w php po naciśnięciu na link ukazał się obok, takie ramki bez ramek, wiem że do tego jest potrzebna funkcja include.. index.php
link.inc
Przypuszczam, że to co napisałem jest źle, ale potrzebuje coś w podobie tylko nie pamiętam jak to zrobić... ![]() Wiem, że dla Was to jest banalne pytanie, ale ja jestem początkujący pomóżcie! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja podalem najmniej bezpieczny przyklad... wiec lepiej go nie stosuj i rozbuduj do formy biezpiecznej ( kolo pliku php daj plik cos.txt i on sie zaladuje ); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w Twoim kodzie brakuje nawiasów i coś nie tak robisz z tablicami. Poczytaj w manualu php o podstawach składni i tablicach. Zrób sobie coś takiego na przykład:
i - tak dla ścisłości - include i require to konstrukcje językowe a nie funkcje Ten post edytował rogrog 1.11.2004, 22:22:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
100x krotne dzięki!
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:22 |