![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-klawisz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej,
czy robienie platnosci przez internet (PayU, mBank, Intelligo) sprowadza sie tylko do podlaczenia modulow dostarczonych przez te firmy, czy oprocz tego trzeba sie jeszcze narobic duzo? Czy trzeba sie znac na zabezpieczeniach i bardzo dobrze na php, zeby to zrobi? dodam ze jestem laikiem, i pytam, aby wiedziec ile pracy srednio wyksztalcony php-owiec musi w to wlozyc i czy moze zrobic jakies straszne bledy, ktore spowoduja, ze pieniadze nie beda bezpieczne. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. allpay ma zintegrowane płatność inteligo, mbank i analogiczne oferty innych banków. W przypadku allpay wszystko czego od ciebie wymagają to wysłanie odpowiedniego linka z odpowiednimi zmiennymi. Twoja strona powiadamiana jest o sukcesie bądź błędzie wywołując odpowiedni link, który podeślesz wysyłając zgłoszenie płatności.
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ebe @ 2005-07-30 18:20:15) np. allpay ma zintegrowane płatność inteligo, mbank i analogiczne oferty innych banków. W przypadku allpay wszystko czego od ciebie wymagają to wysłanie odpowiedniego linka z odpowiednimi zmiennymi. Twoja strona powiadamiana jest o sukcesie bądź błędzie wywołując odpowiedni link, który podeślesz wysyłając zgłoszenie płatności. Dokladnie. W zasadzie ty "nic" nie robisz. Jesli masz jeszcze pytania to pytaj najlepiej kogos z tych firm, ja sie dowiedzialem piszac z jednym z pracownikow eCard. -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
-klawisz- |
![]()
|
Goście ![]() |
aha, wielkie dzieki za odpowiedz
![]() |
|
|
![]() ![]() |