![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Poza tagirm [ url ] sa jeszcze inne tagi bbCode! Służące do wklejania kodu, cytowania, ... Proszę poprawić posta powyżej zamieniając [ url ] na jakiś inny, odpowiedni.
2. Cytat ("Taki post już był i zamykamy Ci kramik") Dokładnie. Temat potwtarzany do znudzenia i popularny jak wschód słońca. Pewnie nawet nie skorzystałeś z wyszukiwarki, co jest Twoim obowiązkeim zanim zadasz pytanie na forum. Z tym że ja Ci nie zamknę. Spróbuj przenieść plik libmysql.dll do katalogu bin w lokalizacji Apache'a i go zresetować. P.S. Przenoszę z PHP5 na Przedszkole. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz plik libMySql.dll i php_mysql.dll w katalogu windows/system32
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja próbowałem wszytskiego by obejść błąd ten o którym mowa w temacie i w końcu pomogło to:
w program files miałem folder z wcześniejszej instalacji PHP który został się mimo deinstalacji, były tam różne rzeczy m.in. plik .ini wywaliłem to, odpaliłem XAMPP-a, phpMyAdmina i teraz wszystko śmiga. po jakichś 3 godzinach męczarni i szukania :[ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:49 |