![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-my salsa- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, szukałem tego na forum ale chyba niema.
Korzystam ze skryptu bramki GG -> www2gg-2.2 Wszystko jest OK Tylko że z tej bramki mogę wysłać wiadomość do jednego użytkownika a ja że chciałbym mieć wysyłanie "masowe" wiadomości, tzn za jednym zamachem chciałbym wysłać jedną treść do np. 20 osób. Kombinowałem jak mogłem, ale nie poradze sobie chyba ;p może ktoś pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moj post tylko nie bylem zalogowany... ponizej podaje link do skryptu i mam nadzieje ze ktos mi pomoze
![]() http://gg.wha.la/files/www2gg-2.2.tar.gz -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na forum masz klase seth'a, wystarczy ze metodę odpowiedzialną za wysylanie dasz w petle
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaczynam z php, wiec moglbym prosic troszke jasniej ? tak jak dla 7latka
![]() ![]() Ten post edytował buffalo soldier 18.12.2004, 14:05:52 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]()
|
|
jakby wszystko bylo takie proste to by nie bylo szkol tylko by odsylali do podrecznikow wszyscy... ehhh moze mi ktos po ludzku wytlumaczyc jak to zrobic ? niemam zielonego pojecia nawet jak sie zabrac do tego, kombinowalem i nic z tego nie wychodzilo.
Wiem ze trzeba petle zrobic jakas i na tym koniec ![]() niewiem nawet, ktora dokladnie funkcja powoduje wyslanie wiadomosci na gg Ten post edytował buffalo soldier 18.12.2004, 15:07:05 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik www2gg.php wyglada u mnie tak po zmianach:
natomiast w pliku przyklad2.php wyglada to tak:
Teraz przy wysylaniu do kilku numerow, wpisujesz w polu numer, numery oddzielone ; Ja bym to tak rozwiazal. Pozdrawiam Ten post edytował pusiek.org 18.12.2004, 15:37:20 -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
np jak masz tablice z numerami gg: $numery
to zrob cos takiego:
taka tablice powinienes uzyc -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat(keedy @ 2004-12-18 14:40:33) np jak masz tablice z numerami gg: $numery to zrob cos takiego:
taka tablice powinienes uzyc
A co ja wlasnie uzylem, jak nie taka tablice? Pozatym ten skrypt ma sporo bledow, u mnie przy kazdej operacji wyskakuja bledy i ostrzezenia. -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
|
|
-adrian1991- |
![]()
|
Goście ![]() |
cze.. jaszukam po calym niecie tego skryptu gg z ta bramka , chcialem miec takie automatyczne wiadomosci jak mnie nie ma na sieci.. moze ktos dalby mi lionka do tego bo ta strona jakos nie wchodzi co buffalo napisal
![]() |
|
|
-Bard- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak chcecie gotowy skrypt to piszcie na shane54@gmail.com
|
|
|
![]() ![]() |