![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla wszystkich ktorzy chca pobierac status serwera gry Counter-Strike 1.6
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak przegladajac kod
![]()
-------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie co do tego kodu. Czy wystarczy kod wkleić na stroe i zmienić
Bo gdy wklejam kod i tworze plik serwer.php, nic sie nie wyswietla;/ Moze trzeba zrobic tabelke Mysql? P.S. Na php nie znam sie zbyt dobrze, ale ogolne pojecie mam ;P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy tyle:
+ dodaj oczywiscie kod tej funkcji. Ten post edytował dr_bonzo 16.03.2005, 18:42:13 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2005 Skąd: z php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedziałają umnie te scrypty.
![]() A jak zrobić żeby działały Bo robie wszystko i nic Jest to pod domena http://matikx.no-ip.org/~matikx/stan.php
Wpisałem czy server gry jest dostepny czyli adress i port i nic A gdzie mam wpisać ten kod
Ten post edytował Matikx 17.03.2005, 16:19:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko ladnie zwraca w postaci tablicy
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2005 Skąd: z php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja czytałem kilka razy i sie pogubiłem niech ktoś to wszystko zleje do gupy i da mi odpowiedz na pm
co dać mam do tabel baz danych a co n a strone a co includować plx pomocy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy moglby ktos zamiescic tutaj link do tego skryptu, bo cos nie chce mi dzialac. Dziekuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja bardzo fajna i przydatna, z pewnością skorzystam
![]() Dziękuję, Babcia@Stefa -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej...
Wrzuci ktoś poprawną wersje tego skryptu.. bo to co jest coś nie działa... albo może jakiś link do innej wersji ![]() ![]() mnie szczególnie interesuje, coś szybkiego i wydajnego... i co by zwracało nazwe serwera, liczbę plajerów i mapke... mi takie cóś by stykneło ![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu skrypt zwraca mi taki błąd
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_CHARACTER, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/users/hsqad/www/cs_stat.php on line 16
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LUUUUDZIE, co wy za manianę z tym odwalacie?? skrypt jest ewidentnie z..epsuty!!
przy pomocy dobrych ludzi z 4programmers.net doszedłem do takiej wersji skryptu:
Uwagi: Oczywiście nalezy to sobie juz samemu poukladac, zmienic tą linijkę
no i coś wyświetlanie IP przy pomocy
nie dziala,ale to juz maly problem johny009 - mialem identyczny bląd.. skrypt byl zly, uzyj tego powyzej ![]() a ma ktoś może skrypt zeby pobierał listę graczy,punkty i czas gry?? Ten post edytował kwiateusz 17.06.2007, 13:09:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat LUUUUDZIE, co wy za manianę z tym odwalacie?? skrypt jest ewidentnie z..epsuty!! przy pomocy dobrych ludzi z 4programmers.net doszedłem do takiej wersji skryptu: Pierwotna wersja skryptu powstała w 2004 roku, możliwe, że coś się zmieniło w strukturze danych zwracanych przez serwer... Cytat a ma ktoś może skrypt zeby pobierał listę graczy,punkty i czas gry?? Może dobrzy ludzie z 4programmers.net Ci pomogą? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 23.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt i jeden i drugi jest oki ... po prostu skrypt forum przy pisaniu topica wstawił \ przed " bo kolega napisał post a potem robił szybką edycje . tyle
wywalcie te backslash'e przed " i będzie śmigał tak samo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm mam taki skrypt juz w domu (jestem w szkole), ale narazie mi zwraca jeden wielki ciag znaków (jeżeli nic nie popsuję to bedzie tu: http://free.of.pl/c/czeslav/play2.php.). musze wyłapać co jest punktami, co czasem gry i jak to rozumiec.. w oczekiwaniu jest skrypt pobierajacy wartosci CVAR z servera.. jak bede mial wszystkie gotowe to tu wrzucę
![]() Ten post edytował varez 19.06.2007, 09:08:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A czy będzie to działać do Counter Strike'a: Source?
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moglby mi ktos to wytlumaczyc krok po kroku co z tym zrobic co gdzie wkleic itp? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sie wydawało ten skrypt jest tym czego od dawna już szukam, ale....
jak go wykonuje na swoim serwerze csa to wykonuje sie bardzo długo po czym tablica socket_get_status zwraca wartość blocked jako 1 oraz unread_bytes jako 0 (co jest oczywiste)... uzylem wiec funckji stream_set_blocking($connection, 0) która zwraca true (niby zadziałała), skrypt wykonuje sie natychmiast ale niestety, unread_bytes pozostaje 0 Dopisalem jeszcze cos takiego ze finkcja fcockopen zwraca errno oraz errstr (znaczy zaznaczylem te parametry) i zgadnijcie co, funkcja zwraca errno = 0 oraz pusty string errstr. wiec mam dodatkowe pytania 1 jaki jest port udp z ktorego moge zczytywac dane z serwera CS 1.6 jezeli port serwera jest 1337 2 dlaczego mam puste wartosci, czy są jakies jeszcze dodatkowe rzeczy ktore musi spelniac box na ktorym jest serwer lub/i sam serwer cs'a aha, apache ze skryptem jest na maszynie obok tej na ktorej stoi cs ale w tej samej klasie ip 3 dodatkowe pytanie: czy tym skryptem mozna odczytywac dane z dowolnego serwera w internecie (zakladam ze tak skoro sie podaje ip oraz port) Pozdrawiam mam nadzieje ze dla odmiany ktos odpowie na mojego posta i nie bedzie to jak zwykle ostatni post w wątku ![]() Ten post edytował Pianandrill 26.09.2007, 03:28:33 -------------------- Untertainment - www.ut.info.pl mój wkład w Unreal Tournament i CMS.
Zainteresowania: Teaching snakes to kick. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A znacie takie skrypty jak pracuje na gametracker.com
Taki skrypt Kto jest online na serwerze Zlicza ilość zabić Sam sie aktualizuje Zlicza ilość godzin Pokazuje info o serwerze |
|
|
![]()
|
|
Cytat("Piotrwusek) Kto jest online na serwerze -- bede robic jak bede mial czas, mam podstawe, ale trzeba ja zdekodowac
Zlicza ilość zabić -- jw Sam sie aktualizuje -- nie rozumiem? kliknac odwiez i po problemie.. chyba ze dziala na Ajaxie czyli bez odswiezania - ale to tez do zrobienia Zlicza ilość godzin -- jw (tzn jak 1 i 2) Pokazuje info o serwerze -- tzn?? ale tez do zrobienia,cokolwiek masz na mysli ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 07:50 |