![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z buttonem który po kliknięciu na niego ma za zadanie przekierowanie nas na inna stronę.
Jednak wyskakuje mi błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/y7828sm/public_html/ht/szukaj/wp-includes/general-template.php on line 164 Proszę o pomoc bo już pomysły mi się skończyły. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale skoro wywala ci tamten błąd to problemem raczej jest z php a nie z samym tym linkiem. zakładam więc że to masz w echo więc powinno to wyglądać tak:
-------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może podam większy kawałek kodu.
Jest to wyszukiwarka. Oryginalnie była bez "buttona" i wszystko działało pieknie. chciałem dodać obok przycisku "szukaj" przycisk który będzie przenosił użytwkoników do innej strony(losowej) Tyle, że nie umiem tego poskładać by było dobrze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz nawet teraz przy podświetlaniu składni PHP widać na oko gdzie jest błąd.
Zalecam zainstalować jakiś porządny edytor z podświetlaniem składni albo IDE np. Netbeans.
Ten post edytował rocktech.pl 7.08.2012, 09:57:27 -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:14 |