![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam listę rozwijaną: <select name=lista> <option>pozycja1</option> <option>pozycja2</option> <option>pozycja3</option> <option>pozycja4</option> </select> Chcę aby w liście jej wartośc domyślna podswietlala się na inny kolor. Domyslna wartosc to będzie <option selected>wartoscDomyslna</option>, ale jak tutaj przemycić jeszcze jej kolor?? Czy może jest jakiś inny sposób? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam. Ten post edytował emmjot 13.11.2007, 13:49:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod style="background-color:red" wstawiasz tam gdzie.... a z reszta bedziesz wiedzial -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie chyba w temacie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@oliana82
nie wiem jakie to bedą kolory ;-) moze byc też funkcja która to generuje np:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vokiel dzięki
A możesz mi jeszcze podpowiedzieć, bo trochę niepoprawnie sformułowałam chyba pytanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz też pozycje pokolorować przemiennie, tak że wiersz 1 w kolorze 1, wiersz 2 w kolorze 2, wiersz 3 w kolorze 1 itd. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 08:36 |