![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę html. Plik jest np. index.html
W pliku cos takiego:
i tam jeszcze dlaej. Chciałbym tutaj dołożyć kod php google adsense. Jak to zrobić, żeby ten kod działał mi pod tą stroną, albo jak zamienić ten plik, żeby wszytsko bylo tak jak kiedyś, a żeby czytało mi to adsense? [+] edit Dodaje tag, aby temat był zgodny z forum Przedszkole, ponieważ już padły odpowiedzi. Na przyszłość proszę pamiętać o tym, inaczej temat zostanie zamknięty. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale kod google adsense to nie jest kod php tylko javascripts więc obsługuje go przeglądarka a nie serwer więc jak wkleisz go w treść strony to będzie działał
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie potrzebujesz php
poniewaz tym kodem siep odepniesz pod serwer google --- ale jak by to byl PHP - to niestety nikt by Ci nie pomogl - nei da sie na stronie HTML zrobic PHP --- ale czy tak trudno przerobic ten plik na index.php ? -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do wstawiania kodu php na stronę html, to możesz użyć:
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:11 |