![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mozna wyswietlajac dowolna strone z netu zaincludowac do niej js np. adexit
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem... Przeglądaj strony przy użyciu php i to w nim dodawaj kod...
![]() Nic trudnego do zrobienia... Proponuję użyć funkcji: [manual:c8e714b8cd]fopen[/manual:c8e714b8cd] i [manual:c8e714b8cd]print[/manual:c8e714b8cd] ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory, byłem już troche zmęczony i niedokladnie opisałem o co mi chodzi
A wiec dokładnie chodzi mi o to żeby w katalogu stron przejscie do strony z katalogu powodowało doklejenie do niej javascriptu powodującego że po jej zamknieciu wyświetlal by sie popup (adexit) z możliwością jej ocenienia. Sęk w tym że nie chcę żeby skrypt musiał za każdym razem wczytywać cała stronę, dopisywać do niej odwołanie do skryptu w odpowiednim miejscu i dopiero ją wyświetlał bo to conajmniej dwukrotnie wydłuży czas oczekiwania na wyświetlenie tej strony A wiec moje pytanie jest takie czy jesli w kodzie html znacznik "head" bedzie 2 razy to strona bedzie sie wyswietlac prawidlowo ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[xml:1:67ceb19e96]<BODY onUnLoad="pokaz_ocene();">[/xml:1:67ceb19e96]
Funckja pokaz_ocene(); [w js] otwiera onienko... Nic trudnego... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
...
Cytat A wiec moje pytanie jest takie czy jesli w kodzie html znacznik "head" bedzie 2 razy to strona bedzie sie wyswietlac prawidlowo
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
juz sprawdzilem - strona wyswietla sie normalnie z podwójnym head i body ale dzieki Bakus za dobre checi
![]() |
|
|
![]()
|
|
...ale koniec konców chyba prosciej i lepiej bedzie przez iframe
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 08:08 |