![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Auschwitz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod którego jak się kliknie dodaje strone jako startową tylko że zanim doda ją przeglądarka jako startowa wyskakuje okienko i tam się o coś pyta i moje pytanie jest takie czy da się ten kod jakoś zmioenić żeby tego okienka nie było tylko od razu nawet bez wiedzy tego kto w ten link kliknie dodało strone do ulubonych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już nie tędy droga trzeba zrobić jakiegoś "bezpiecznego" trojana. Ale wtedy każdy antywirus zawyje ,że wirus jest na stronie i znechęci użytkowników do twojej strony...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Auschwitz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to nie dobrze że się nie da jakoś tego ominąć
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to nie dobrze że się nie da jakoś tego ominąć Nie da się bo to zbyt duża ingerencja w prywatność użytkownika. Niby dlaczego przeglądarki miałyby pozwolić na grzebanie w ustawieniach użytkownika?Chciałbyś żeby po wejściu na dowolną stronę stawała się ona automatycznie Twoja stroną domową? |
|
|
![]()
|
|
Masz racje tylko chciałem to po to żeby zrobić koledze żart a nie robić ludzi w balona
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:41 |