![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam formularza i 3 pola input type="text" na datę. I podczas wypleniania kilku formularzy strasznie mnie denerwują takie rozsuwane listy podpowiedzi, znaczy takie coś, że jak wpiszę 1, to wyskakuje mi 1, 10, 12, itd. I zastanawiałem się jak to wyłączyć, ale jakoś żaden pomysł mi do głowy nie przychodzi. Jeśli ktoś kiedyś spotkał się z taka sytuacją i udało mu się wyłączyć te podpowiedzi, to prosiłbym o informacje w jaki sposób to zrobić. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Kiedyś było takie coś:
Jednak nie wiem, czy zadziała, ponieważ bardzo dawno tego nie używałem. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Ja ze swojej strony moge Ci polecić kalendarz który po kliknięciu na dane pole tekstowe wyświetla dany dzien, miesiąc i rok w wpisuje go do inputa w formacie RRRR-MM-DD.
Tu masz linka może Ci sie przydać ![]() http://www.hotscripts.pl/pobierz-1912.html -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.05.2025 - 11:44 |