![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
mam pewien problem związany z selectami, porostu pod ff3 i pod opera 9.50 nie widzi mi obramowania selectow, dalem taki kod css do stylów i także nic nie daje to.
idzie z tym coś zrobić ? bo musze mieć koniecznie standardowe obramowanie do tych pól ;/ Ten post edytował Hpsi+ 4.07.2008, 09:07:58 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo źle zamieściłeś ten styl, albo gryzie się on z innym stylem / jakimiś znacznikami przy selectach.
Daj cały kod (u mnie działa)... -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miales racje, gryzlo sie i nie zauwazlem tego ;-) dzieki slicznie za pomoc
Ten post edytował Hpsi+ 4.07.2008, 10:59:32 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:42 |