![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam coś takiego. <TR> <TD><A TARGET="Strona" HREF="Zlecenie.php">Zlecenie</A></TD> </TR> Czy ktoś wie jak zrobić by zamias napisu "Zlecenie' pojawił sie przycisk. Próbowałem z INPUT ale nie działa. Pozdrawiam Sławomir Gruszka Ten post edytował nospor 24.03.2006, 15:48:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1: przedszkole.
2: zamiast 'a' użyj input type=button -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
<TR> <TD><A TARGET="Strona" HREF="Mod_Studio.php"> <input type="HIDDEN" name="Faktury" value=" "> <TD><input width="100" height="20" name="Faktury" type="image" src="images/button_faktury.jpg"></TD> </A></TD></TR> Ale niestety nie przenosi mnie na wybraną strone "TARGET", tylko wyświetla na tej samej. Pozdrawiam Sławomir Gruszka |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Używaj bbcode!
2. dla input type=button onClick ustaw jakąś funkcję, w tej funkcji daj window.open() i gotowe.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Witam,
Ale ja nie chce otwierać nowego okna. Na stronie mam 3 okienka (RAMKI), w jednym mam menu. Z pod tego menu wywołuje sobie stronki które wstawiam w następnym oknie na stronie. Pozdrawiam Sławomir Gruszka Ten post edytował slawek635 24.03.2006, 16:01:54 |
|
|
![]()
|
|
Aaaaaa, no to zmien window.open na document.nazwa_okienka.location = 'twój_url.php'
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
window.location = "strona.html" // przeniesie cie tam gdzie chcesz -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:23 |