![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworze strone internetową i chciałem by na wszystkich przeglądarkach działała tak samo. wchodze przez internet explorer a tam przycisk do logowania nie działa. Można coś z tym zrobić?
![]()
Powód edycji: [Spawnm] przeniosłem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
0 kodu
0 twojego myślenia 0 informacji = 0 pomocy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak - jakie pytanie taka odpowiedź - niestety moja wróżka ma wakacje, a nie lubi jak się jej przeszkadza, tak więc nie ma rady musisz podać więcej informacji
![]() Ten post edytował kamil4u 19.07.2009, 11:28:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I to w firefoxie i w google chrome działa ale w internet explorer nie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś dodał click'a przez np. jquery to by działało.
![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
to znaczy?(bo cie nie rozumiem...)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak przez jQuery dodasz zdarzenie onclick to będzie działało, bo w tam jest rozwiązana kwestia obsługi różnych przeglądarek.
Co to Jquery ? - Google. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
dzieki
a nie da sie inaczaj-prościej? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak przez jQuery dodasz zdarzenie onclick to będzie działało, bo w tam jest rozwiązana kwestia obsługi różnych przeglądarek. 1) każda przeglądarka(mówię o liczących się) obsługuje atrybut onClick 2) fakt, że w jQuery jest to inaczej zrobione(równie prosto), ale kod podany wyżej wygląda na poprawny(tylko JS), bo HTML leży.. 3) nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że to winna Cytat <button type="sumbit">zaloguj</button> IMO zadziała tak: Kod <input type="sumbit" name="#" value="zaloguj"> Nie mam IE więc nie jestem pewien, a spr nie mogę ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:48 |