![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Elo. mam problem z wygladem linkow. Jak zrobic by link mial styl normalnego tekstu no a mial podkreslenie dopiero gdy sie najedzie na linka myszka. Pewnie to jest banalne ale nie wiem jak to zrobic bo pewnie to JS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a {color: red; text-decoration: none}
a:hover {color: red; text-decoration: underline} |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o css
![]() Thx. Ten post edytował Green-sc 7.05.2007, 17:33:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak tego nie wiedziałeś to znaczy, że ma ich jeszcze w bród
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2007 Skąd: United Kingdom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W ZADNYM RAZIE! chyba ze bedziesz potrzebowal to jeszcze rozwijac...
jak narazie wystarczy ze uzyjesz 'link, vistited, hover' czyli jesli chcesz bez podkreslenia tekstu to: Cytat a:link, a:visited {text-decoration: none} jesli po najechaniu z to: Cytat a:hover {text-decoration: underline} tyle = wystarczy jesli umiescisz to miedzy zancznikami <head>..</head> ale jestem zdania ze moglbys jednak kuknac do kursu, i jesli bedziesz chcial wyciagnac wiecej przy zabawie z odsylaczami to radze ci tak zrobic. ![]() -------------------- Marcin Małysa
Zapisz się na listę mailingową http://tnij.org/mai_l otrzymasz porady webmastera i fragment e-book-a gratis http://tnij.org/prezent_nagranie_mp3 |
|
|
![]()
|
|
Po co powtarzasz to co zostało już napisane?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:29 |