![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam forme z :
jak mogę zrobić, aby można było wybrać size S,M,L LUB w cm? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<table>
<tr><td width="56" valign="top" class="Catagory-text">Size:</td> <td width="121"> <div> <input name="size" type="radio" value="S" />S <input name="size" type="radio" value="M" />M <input name="size" type="radio" value="L" />L </div></td><td width="74" align="center"><strong>or</strong></td> <td width="197"> <div> <input name="x" type="text" style="width:30px;" >cm x <input name="y" type="text" style="width:30px;" >cm </div> </td> </tr></table> -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie dokońca o to chodziło. Nie chce wybierać między S,M,L (czyli group box i możlliwe 1 radio do wyboru). To jest admin panel, kolumna size dodaj nowy rekord - wybieram jaki rodzaj (w cm czy w rozmiarówce), jeśli w cm to wpisuje od do, jeśli w rozmiarówce, zaznaczam jaką mam dostępną (czyli mogę zaznaczyc 1 checkbox lub wszystkie). znalazłem coś takiego i działa ![]() http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16...mdependency.htm Pozdrawiam Ten post edytował tktk 21.03.2007, 21:57:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:25 |