![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to normalne ze element <input type="button" name="nazwa" value="Dodaj" /> nie zwraca zadnej wartosci $_POST[], w ogole nie mam go w tablicy $_POST[].
Pytam bo nigdy nie stosowalem, teraz dopiero zaczalem i nie wiedzialem, ze nie zwraca, myslalem ze dziala tak jak submit. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można zrobić tak aby zwracał - decyduje o tym pole value , ale jeśli wysyłasz formularz metodą POST to pobierasz wartość z nazwy buttona tzn : $_POST['nazwa'] i to jest równe value . Hej !
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jastu, przeciez napisal kod, w ktorym value jest nadane..
wracajac do tematu bigu: tak juz niestety jest. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zwraca wartości jeśli type="button" a nie type="submit" - przy type ="button" proponuje użyć onClick="this(submit)"
![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:26 |