![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tworzę sobie pewną responsywną stronkę na urządzenia mobilne i napotkałem błąd. Polega on na tym, że po pobraniu rekordów z bazy, chcę zmienne z bazy umieścić w kodzie js. Tak wygląda fragment kodu:
Oczywiście odtwarzacz się nie wyświetla. Gdy usunę odtwarzacz i dam jakiś tekst w to miejsce, tekst wyświetla się normalnie. Moje pytanie. Czy przy HTML5 nie można stosować js? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W HTML5 można stosować javascript, dodałem na stronę podany kod playera i pojawia się, nie działa ponieważ nie podałem żródła pliku.
Sprawdź czy w źródle strony kod playera jest dokładnie taki sam jak wstawiany i czy nie ma błędów javascript. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie w pliku jest dodany ten kod. Natomiast na stronie sie juz nie wyswietla, ani w przegladarce w zrodle strony w miejscu gdzie powinien byc kod js jest pusto.
Edit: Demo strony: http://lukaszbacik.pl/test/ Ten post edytował djgarsi 5.01.2013, 20:46:01 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:09 |