![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem. Robię mod_rewrite i mam np: index.php?opcja=tak i robię w .htaccess że: RewriteRule ^index$ index.php?opcja=tak wtedy jak wpisze na końcu: /index to jest oka. A chcę tak: /index/tak/ Jak to wykonać? Jak robię tak: RewriteRule ^index/tak/$ index.php?opcja=tak wtedy w ogóle nie wczytuje stylu css ani nic ![]() wie ktoś co? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 4 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ przeglądarka odbiera to jako folder /index/tak, zatem jeżeli masz strukturę katalogu:
Kod /css /css/index.css /index.php i w pliku index.php aby pobrać css odwołasz się "./css/index.css" a stronę odwiedzasz przez adres "index/tak" to przeglądarka szuka pliku pod tym adresem "index/tak/css/index.css". Mam nadzieję że nie zamieszałem za bardzo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Więc jak zrobić aby odbierało normalnie css?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 4 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podać adres bezwzględny, albo coś a'la
Nigdy się tym tak naprawdę nie bawiłem, także nie mam praktyki, ale o ile dobrze pamiętam to się stosuje. Ten post edytował Istalacar 23.09.2007, 10:10:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:53 |