![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam maly problem.. chce zainstalowac pewien skrypt.. ale jakos mi to nie bardzo wychodzi...zobaczcie obrazek
probowalem juz wszystkiego prosze o pomoc! co mam tam wpisac? skrypt znajduje sie w katalogu "a" na serwerze Ten post edytował r3v3n 19.10.2007, 15:35:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ma byc gdzie jest skrypt umieszczony jezeli w folderze glownym to wtedy wpisujesz
Kod / a u gory gdize masz adres strony to adres musi sie konczyc tym znaczkiem Kod /
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam jest napisane zeby nie dawac na koncu "/" scrypt znajduje sie w katalogu ktory sie nazywa "a"
probowalem wpisac "a" i "/a" nic nie pomaga |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy help. Mi to nic nie mówi jako temat wątku.
W Regulaminie są jasne zasady jak formułować tytuły wątków. Twój tytuł jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Zamykam, proszę przesłać któremukolwiek moderatorowi poprawny tytuł wątku na PW a zostanie on odblokowany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 05:59 |