![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, pobieram sobie treść strony.
Potem ustawiam callback do funkcji dla onreadystatechange i w funkcji pobieram treść strony pmXMLHTTP.responseText, sprawdzałem, poprawnie pobrało etc. ale nie mogę na tym wywołać bo w firebug mam error: getElements... is not an function... Podejrzewam, że na normalnym tekście nie można wykonać takiej operacji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy chodzi tutaj znacznik <table>,ale jeśli tak to można by do takiego tagu dodać id
<table id="cos"> i spróbować metodą: getElementsById("cos"); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zapomniałeś o "document." przed getElements... ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie zapomniałeś o "document." przed getElements Nie ,nie zapomniałem,metoda ta nie tylko może odnosić się w stosunku do dokumentu-daje przykład: Cytat var info = request.responseXML.getElementById("someid"); dlatego specjalnie nie pisałem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:10 |