![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie taki kod
i w miejscu icludowania pliku ktory czyta newsy (show.php), wyskakuje mi taki bład: Parse error: parse error in c:\usr\apache\httpd\html\n\a\functions.php on line 173 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widać jak na dłoni, że rozdzieliłeś nazwę funkcji, wstawione są jakieś znaczki, klamry itp.
Różnice chyba widać na pierwszy rzut oka. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto widzi ten widzi, ale chyba nie wszyscy
![]() Ten post edytował klekot 23.01.2007, 22:28:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popatrz na kolorowanie skladni:
zmien na
edit. sory za brak tagow ale sie psuje ![]() edit2. @maryaan, oka thx ![]() Ten post edytował Balas 24.01.2007, 12:12:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostalem od kolegi ten skrypt, a ja teraz nie mam z nim kontaktu bo wyjechał do niemiec. L O L czy Twoj dziadek nie nazywal sie Brzechwa? zerznales ta funkcje z ktorejs wersji psnews, nawet nie zmieniles nazwy ani komentarzy ![]() edit. sory za brak tagow ale sie psuje nie psuje sie, jak po wyslaniu masz burdel z ukosnikami to sobie odswiez strone ![]() ![]()
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
L O L czy Twoj dziadek nie nazywal sie Brzechwa? zerznales ta funkcje z ktorejs wersji psnews, nawet nie zmieniles nazwy ani komentarzy a czy ja mowilem ze to jest moj projekt i ja go sam napisalem? Mowilem ze wziolem od kolegi, a nie wnikalem w to skad go ma.![]() a czy ja mowilem ze to jest moj projekt i ja go sam napisalem? Mowilem ze wziolem od kolegi, a nie wnikalem w to skad go ma. Aha i dzieki za pomoc Ten post edytował klekot 24.01.2007, 16:43:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:09 |