![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Projektujemy aplikacje internetową składającą się z dużej ilości różnego rodzaju formularzy,różne moduły, wielu uzytkowników itp. Zdecydowaliśmy się na php 5 ze względu na obiektowość. Lecz jeden z uczestników chce przeforsować PRADO drugi natomiast chce przekonać reszte do pisania prawie wszytskiego od poczatku. To nie jest hobbystyczny projekt więc czas ma znaczenie. Teraz mam następujące pytanie
1. Czy warto w ogóle zajmować się frameworkami?(interesuje relacja czasu pomiędzy poświeconym czasem a wydajnością) to co gdzieś znalazłem o framworkach: Cytat 1. Rozwiazujesz typowe sprawy (typu logownie np.) w sposob opymalny sprawdzony bezpieczny i szybki (o ile znasz dobrze framework) 2. Ulatwiasz sobie ponowne wykozystanie kodu (o to glownie chodzi w modulach) 3. Zwiekszasz bezpieczenstwo aplikacji (nad bezpieczenstwem frameworku czowa sztab ludzi) 2. Czy ktoś testował wyżej wymieniony framework? 3. Czy znacie strony z testami, recenzjami frameworków? (zakładanie googlów mi nie pomogło) 4. Czy wykorzystujecie je w swoich projektach? 5. Jeżeli korzstacie to dlaczego i jakie? Ps. Jeżeli temat nie nadaje się na Pro wybaczcie Ten post edytował maxxxta 6.12.2005, 19:19:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:45 |