![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiedzcie mi czy istnieje mozliwosc wyslania formularza metoda post, ale bez "\" przed znakami specjalnymi, chodzi mi o to, by po wyslaniu powiedzmy tekstu """ nie zrobilo sie automatycznie "\"" ?
-------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz po wysłaniu przefiltrować to co dostałeś strip_tags" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, stripslashes" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual albo gdzieś w php.ini...
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to, zeby formularz wyslal bez "\" a nie zeby skrypt filtrowal
-------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ALe jak CI skrypt przefiltruje to będzie ok i mozesz przypiac to do zmiennej... ALe z tego co wiem to nie ma innej możliwości...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Pultusk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co wiem to mozna tylko przefiltrowac, ale jezeli bedziesz chcial powiedzmy zapisac to do bazy danych to \ znow sie doda :]
Kod echo strip_slashes($text); to chyeba nie jest trudne ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:42 |