![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Załamka!... Koledzy, koleżanki ... pomóżcie biednej babie ![]() Cytat "Method Not Allowed
Komunikat w swym wielkim majestacie podpisał niejaki Apache/1.3.29 ... Jeśli do określenia przyczyny potrzebujecie jakiejś części kodu - proszę bardzo, wkleję... Może to jednak jest jakiś standardowy objaw a ja po prostu nie dostrzegam oczywistego błędu w konfiguracji któregoś komponentu Krasnala. (nadmieniam, że strona wykorzystuje zarówno php jak i błogosławione możliwości MySQL-a)
The requested method POST is not allowed for the URL /nazwa_strony.php. " -------------------- "Nie wiem. A kiedy czego nie wiem to milczę."
- Kreon ( Sofokles ) "Nie wiem. A kiedy czego nie wiem, to pytam" - Julia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz jak masz skonfigurowane <Limit>
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasna sprawa, panowie ... miałam deny all, więc nie mogło pracować jak należy. Ale sprawdzić czy działa będę mogła dopiero jutro jak pojadę ręcznie przerestartować Apache'a... Dzięki za pomoc !
-------------------- "Nie wiem. A kiedy czego nie wiem to milczę."
- Kreon ( Sofokles ) "Nie wiem. A kiedy czego nie wiem, to pytam" - Julia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:08 |