![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ! mamy do szkoły zrobić formularz HTML wysyłający dane za pomocą JS lecz cos mi chyba brakuje.. więc prosił bym was o pomoc dodam że proszę się nie śmiać gdyż jestem raczkujący w tym temacie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mam takowy formularz w HTML
oraz plik form.JS
przypuszczam iż czegoś brakuje w miejscu url: host+"/index.php?a=reservation", lub coś jest źle tylko co ? bo myślę szukam ale nie umię sobie dać z tym rady.. gdyż po kliknięciu wyślij nic się nie dzieje Ten post edytował tuiko 26.04.2012, 12:56:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 13 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tam zdaje się nie zadeklarowałeś nigdzie zmiennej host. No i według mnie chyba ładniej jest komponować parametry w sekcji data jako obiekt.
Sprawdź czy to Ci zadziała (oczywiscie zmienne e,n,p muszą być wcześniej podeklarowane):
Ten post edytował Sinevar 26.04.2012, 13:58:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm podeklarowane czyli zmieniłem ale dalej nie chce to jeszcze jakoś działać..
Ten post edytował tuiko 26.04.2012, 14:43:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 13 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak wygląda u Ciebie część PHP'owa, która obsługuje ajaxowego calla ? Możesz to tu wkleić ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 14 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie, to powinieneś trochę "odchudzić" swój kod, bo za dużo tego wszystkiego. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Skorzystaj z przycisku submit:
A w JS zrób coś podobnego:
|
|
|
![]()
|
|
Sinevar części php-owej nie było taki skrypt goły dostałem od znajomego może tego brakuje ? a jeśli tak to jak cos takiego stworzyć tez mnie to zastanawiało ze nigdzie nie ma miejsca na wpisanie meila gdzie to ma być wysyłane
hmmm i umarło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kurcze ma ktos jakis pomysl bo ciemna masa ze mnie jeśli o to chodzi.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.08.2025 - 01:29 |