![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, odrazu przyznam, że "miszczem" php nie jestem dlatego postanowiłem zapytać mądrzejszych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Problem do rozwiązania jest taki, że: 1. Na stronie ma być formularz do wypełnienia, który będzie pobierał tylko drobne dane z bazy natomiast gro danych będzie z formularza. 2. po wypełnieniu formularza musi być możliwość (Zapisania wydrukowania) efektu 3. i automagiczne wysłanie go na skrzynkę e-mail. 4. następnie pani sekretarka ma importować załącznik, w którym te dane będą zapisane. Wstępnie myślałem o formularzu w PDF... ale nie znalazłem opcji, która powodowałaby, że plik ten osoba mogłaby wysłać nie otwierając programu pocztowego. a to ma być poprostu przycisk "wyślij". w tej chwili skłaniam się do rozwiązania formularza w HTML, który po wypełnieniu generowałby już wypełnionego PDF'a i wysyłał go na e-maila. PS. zapomniałem, że chciałbym to zrobić korzystając z szablonu 2 stron a4 w formacie PDF. czyli, żeby w tle pierwszej strony importował np. plik 1.pdf a w tle drugiej strony plik 2.pdf |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 12:00 |