![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kolejny problem, który niestety sam nie potrafię rozwiązac. Chodzi mi o CHECKBOX. Wiem było wiele tematów na tym forum na ten temat ale po klikudniowej penetracji niestety dalej nie potrafię tego wykonać. Oto kod
zapytanie powinno pobiera mi nazwę sezonu domyślego(w.name) oraz nazwę ligi (s.name) wg seonów domyślnych (curr_sid) Wyświetlić się wyświetlają 2 i do tej pory jest fajnie. Chciałbym teraz aby po zaznaczeniu checkboxa (jednego lub 2-óch) i kliknięciu DODAJ przepisywało mi te dane do innej tabeli w bazie. I tutaj pojawia mi sie problem.
tylko po takiej operacji wyświetla się poprawnie $name1 a $name2 nie. Jak to zrobić aby całą tę linię którą zaznacze checkboxem dodać do bazy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, ale powinno zadziałać:
Gdzie "tabl" to nazwa twojej tablicy, $wartość1 to $name1, $wartosć2 to $name2, a $klucz to $v a tak poza tym, to czemu linijkę masz wpisaną bez znaczników <td>? Nie rozsypuje ci się strona? Każdy element formularza powinien być w jakiejś komurce tabeli htmla |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie - po przeróbce Twojej podpowiedzi wszystko mi lata jak trza
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.08.2025 - 07:20 |