![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie znalazłem podonego problemu więc założyłem temat.
jeszcze raczkuję w php a w trakcie nauki wypadł następujący problem: Chcę aby produkty wybrane przez klienta który chce je kupić, zapisywane były do sesji w postaci tablicy: próbowałem coś takiego ale nie działa: CODE $_SESSION['koszyk']['id_uzytkownika']=001; $_SESSION['koszyk']['Nazwa_towaru']='Procesor'; $_SESSION['koszyk']['EAN-13']='9834811482301'; $_SESSION['koszyk']['Nazwa_towaru']='myszka'; $_SESSION['koszyk']['EAN-13']='9434821329301'; itd.. są to produkty które wrzuca do koszyka uzytkownik o numerze id 001; nie wiem czy powyższy kod jest poprawny a juz napewno jak drukowac te dane pętlą FOREACH... próbowałem na różne sposoby i nie wychodziło. Po zatwierdzeniu przez uzytkownika swoich towarów do kupna w koszyku Towary te wędrowały by do bazy MySql do tabeli zamówienia. Czytałem już o sesjach ( koszykach ) na tym forum ale poprostu posty są dla mnie niezrozumiałe Nie wiem czy powyzszy kod który napisałem jest dobry ... proszę o jakiś pomysł w związku z tym fantem. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:15 |