![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zawsze wstawiałem animację flash do komórki td, w taki sposób, ze np. animacja zlewała się z tłem, lub grafiką innych komórek, ale pod firefoxem 3 nie zgrywa się, tworzą się dziwne przerwy 1px, czy ktoś pomoże mi to rozwiązać?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj przykład kodu, bo tak raczej nikt nie odgadnie co powoduje problem.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
oto przykład kodu, który wygląda ok we wszystkich przeglądarkach, a w nowym firefoxie nie wstawia równo tej animacji
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo wlasha nie osadza się w tabeli to raz. Dwa poprawne osadzenie jest trudne bo te przeklęte patenty. Trzy użyj SWF object bo to idealne rozwiązanie
http://blog.deconcept.com/swfobject/ Ten post edytował punkomuzykant 28.08.2008, 20:34:06 |
|
|
![]()
|
|
dzięki za info, to w przyszłości, a tymczasem muszę to szybko naprawić a wciąż nie znam rozwiązania
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niema innego sensownego rozwiązania. Flash osadzony w tabeli z embed i innymi jest po prostu zły i nie dziw się że to nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
przeglądajac strony www zauważyłem podobny problem w wielu realizacjach. zazwyczaj objawy pod ff3 są takie, ze pod animacją powstaje margines kilku pixeli, co powoduje, ze cala strona się rozjeżdża, proszę o pomoc, gdyz nie mam teraz możliwości przerobienia strony
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lolz, sprawdzaj czy to FF3 i jeśli tak to ładuj SWF troche mniejszy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:08 |