![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
szukam menu we fleshu ktory pobiera dane z bazy .... Fajnie by bylo jak by je mozna przewijac góra i dół tak zeby jak bylo w menu 100 pozycji to mozne se przewijac
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem w czym masz problem może dlatego, że nie zadałeś żadnego pytania.
Ale na wszelki wypadek: http://www.flashkit.com/index.shtml -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
nie mam problemu szukam takiego menu szukalem ale nie ma takiego jakie wyzej opisalem
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:31 |