![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po kliknięciu na pewien link użytkownik zostaje przeniesiony do strony gdzie jest obrazek właściwy i reklamowy. Po kliknięciu na "Udostępnij na facebook" z zalogowanym kontem fanpage pojawia się okienko z obrazkiem właściwym. Wchodzę do panelu admina fanpane i też jest obrazek właściwy. Przelogowuje się na konto osobiste(oczywiście polubiłem fanpage) i pojawia się obrazek reklamy. Czym to jest spowodowane?
Usunąłem więc reklamę ale efekt jest taki sam. Jak teraz dodam nowego posta to wszystko jest ok. Drugie pytanie: jak sprawić aby facebook jeszcze raz zaindeksował stare posty? Mam nadzieję że bardzo nie namieszałem:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 13.07.2012 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może twój dostawca hostingowy blokuje wstawianie obrazków na inne strony z twojego serwera, ale nie jestem pewny.
Ten post edytował Aware 13.07.2012, 23:53:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:09 |