![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
wiem, że problem pewnie jest banalny, ale siedzę nad tym i nie mogę znaleźć rozwiązania. Mam zrobioną prostą wyszukiwarkę pracowników. Po wpisaniu części nazwiska jest uruchamiany kod:
Wyniki są zapisywane w postaci tabelarycznej. Pod tabelką są 2 przyciki: usuń oraz edytuj: i na końcu zamykany jest formularz. Jeżeli wpiszę się cześć nazwiska, to wiadomo, zostanie utworzonych kilka tabel z ludzikami, których nazwiska zaczynają sie na wpisaną frazę. I problem polega na tym, że jeżeli jest kilka tabelek, to bez względu na to, który przycisk Edytuj/Usuń zostanie wciśniety, to operacja jest wykonywana tylko na ostatnim wyświetlonym rekordzie. Jak zmusić, aby po kliknięciu na przycisk, kod wykonywał się dla konkretnej osoby? dzieki Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo musisz otwierać i zamykać formularz dla każdego rekordu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszło, miałem zamknięcie formularza poza pętlą.
dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:41 |