![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć , do oceny moje nowe dziecko
http://www.e-gratka.info konstruktywna krytyka mile widziana może jesteście mi w stanie pomóc nie wiem co jest ale strona pod internet explorer 6 " rozjeżdża się" na 7 wszystko gra , nie wiem jaka może być tego przyczyna |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się. Nagłówki menu w stylu początków internetu. Szarośc nie przyciąga. Jakaś żałoba czy coś?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam inne zdanie niż mój przedmówca. Mi całkiem przypadł ten projekt do gustu. To jest strona z ogłoszeniami a nie "mega-wypaśna" choinka bożonarodzeniowa. Postęp postępem ale nie wszędzie trzeba wsadzać nie wiadomo jakie palety kolorów. Ma być skromna ale przyjemna. Zgadzam się z opinią dotyczącą menu - musisz je wyróżnić (ale niekoniecznie wielkością czcionki). I zmieniałabym obrazki domyślne (przekreślony aparat) - są rażące i odciągają wzrok od reszty treści strony. Takie obrazki muszą być stonowane.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobre popołudnie,
u mnie pod ie6 się nie rozpadła, ale przy minimalnym powiększeniu tekstu w FF3 w pewnym momencie się posypała i floaty runęły. przy kolejnym minimalnym stopniu powiększenia znowu było ok. wygląda na to, że kolumny nie mieszczą się w zadeklarowanej szerokości dla tychże. kod jest sieczkowaty, więc pewnie mało komu będzie się chciało weń wnikać. Jak byś pisał ładny i czysty kod html, to nie miał byś takich problemów. Cóż wygląd... były kiedyś takie efekty w demkach na początku lat 90`ch dla kompów 8-bitowych i nazywały się raster-bary. Przypomniały mi się jak zobaczyłem gradienty w Twych nagłówkach. Całość też jak z poprzedniej epoki. Ale gdyby kod był taki jak wygląd to byłoby nieźle. cze |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Masz błędnie generowane adresy, przynajmniej jeśli chodzi o "dodaj ogłoszenie" oraz "regulamin". Na następnie nie chciało mi się klikać. W/w odnośniki działają, ale tylko z poziomu strony głównej - sam sobie zobaczysz dlaczego, banalny błąd, nic wielkiego
![]() Przekazywanie numeru strony pierwszej w parametrze URLa za każdym razem, kiedy przechodzę do jakieś kategorii, jest trochę nie-usability, jeśli user śledzi URLe. Czy nie mógłbyś poprawić tego w ten sposób, że kiedy ów segment z jedynką nie istnieje to wyrzucasz stronę główną (pierwszą) danej kategorii, a kiedy jest tam coś (w tym wypadku liczba 2 lub większa) - wówczas wyświetlasz stronę o takim numerowaniu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod Safari na Maku menu nie wygląda za ciekawie: http://mt11.quickshareit.com/share/obrazek1f7ed1.png
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siner , raczej całkiem rozlatuje sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kavka, ja Cię jednak nie rozumie i chyba (a raczej na pewno) mamy odmienne gusta.
Moim zdaniem ta strona to jest jakiś przedpotopowy stwór, który nijako wygląda. Dobranie kolorów też nie jest zbyt fantastyczne. Całość jest tak zamknięta i nawet nieharmonijna, co wydawać by się mogło celem nieosiągalnym. Logotyp także jest jak dla mnie zabójczy. Nie pasuje do całości. Ma jakiś taki wielki cień, a reszta to nie ma się czym pochwalić. I jeszcze niedobre dobranie rozmiarów czcionki, jak na mój gust. W kodzie nie ma tabulacji. Gdzieniegdzie można ją tylko zauważyć, ale generalnie jej nie ma. Ja bym się nie połapał w takim kodzie. I te jeszcze: Kod <style type="text/css"> , ale to rzecz gustu. Ja tam twardo stroję przy tradycyjnych metodach.@import url(http://www.google.com/cse/api/branding.css); </style> Jednym słowem - pracuj dalej! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche za szaro, i adres strony mi sie nie podoba e-gratka.pl troche przypomina Gratka.pl. Równie dobrze mozesz zrobic wyszukiwarke i podpiąc do niej adres gooooogle.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 05:43 |