![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Kamils2-- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam mam taki problem
uzywam mod rewrite od dawna php tez znam i uzywam od dawna a moj problem to robie edycje oglsozen na strone no i wszystko elegancko formularz jest polecenie sql jest jednak jak sie kliknie w zmien dane to nie przenosi na strone z poleeniem sql tylko zostaje na tej samej stronie a dane w formularzu przeladowywuja sie na te co bly na poczatku ;/ co z tym moze byc prosze o pomoc
bardzo prosze o pomoc bo to sie dzieje wszedzie na stornie w kolach naukowych i w newsach tez a jedynie te trzy edycje dziela mnie od skonczenia tego calego silnika ;/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze
Kod echo'<form action="./Admin-ogloszenia-save-'.$id.'" method="post">'; Zgaduje, bo ciezko mi stwierdzic po tym kawalku kodu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Update chcesz wykonać jak pojawi się zmienna przesłana w url o nazwie save, sprawdź co zawiera tablica GET a zlokalizujesz odpowiedź, może masz problem z mod_rewrite, zrób:
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe juz dziala
problem byl w adresie ![]() zmienielm regule rewrite i troszke formularza i chodzi dzieki wielkie za pomoc prosze o zamkniecie tematu ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:30 |