![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
nie znam sie na ajaxie ani w zab mam zamiar sie go dopiero uczyc lecz teraz chcialem zrobic dynamiczny formualarz mam formularz w php
sprawa jest zwiazania z ta czescia kodu więc ja wyciagam
Mamy 4 opcje w "wybor" 1)Wybierz 2)nick 3)ip 4)steamid i nizej mamy Nick/ip/steamid* oraz obok pole do wpisania jeszcze nizej mamy haslo i pole do wpisanie Jak zrobic dynamiczny formularz w ajaxie bo chyba to trzeba zrobic w ajaxie zeby gdy w opcji wybor jest "Wybierz!!!" to nie pokazuje reszty formularza gdy nick to pokazuje reszte formularza gdy wybieramy ip to pokazuje reszte formularza gdy wybieramy steamid to pokazuje pole wpisania steamid ale nie pokazuje hasla oczywiscie przy kazdym wyborze napis "Nick/ip/steamid powinien pokazywac co ma wpisac czyli w pierwszym wyborze tam powinno pisac Nick itd. Jeżeli ktoś bardzo miły chciałby mi pomoć bo pewnie dla osoby która zna ajax to nie bedzie problem Aha zapomnialbym w pliku odczytujacym formularz uzywane sa S_POST wybor, S_POST nick oraz S_POST HASLO oraz S_POST SERWER wiec jak by sie w ajaxie dalo tego nie zmieniac to by bylo super. Mozliwy kontakt: gg:569485 lub tutaj. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne można to zrobić w ajaxie, ale ja osobiście zrobiłbym to w javascripcie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 34 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajax sluszy do laczenia z serwerem i pobierania danych badz ogolnie jakies wymiany danych do/z serwera.. tutaj tylko chcesz ukrywac wiec sam skrypt wystarczy... albo zwykly js albo jquery... ja zawsze wybieram to drugie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:46 |