![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawa wygląda tak. mam skrypt1 na stronie1. w pliku xml mam liste adresów www (do kórych mam prawa administracyjne). pod kazdym z tych adresów mam skrypt. i teraz tak. na stronie numer jeden wywoluje skrypt, który to ma wywołać skrypty na stronach z mojej listy xml. moj skrypt1 wysyła zmienne do docelowych skryptów, i czeka na ich odpowiedz. jezeli n skryptów zwróciło wartosci True to skrypt1 kończy działanie sukcesem.
próbowałem to zrobić poprzez file_get_contents, ale robi sie straszny bałagan, gdyż na stronie docelowej znow musze wywolac file_get_contents na stronę pierwotną, zwrócic warość true albo false... no i jak zapisywać licznik prób udanych (true) o nieudanych(false) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) czy istnieje jakis prostszy sposob (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ktos sugerował curl. czy warto, i jak to sie je bo czytalem manual i nie moge tego rozgryźć (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) a moze jest coś prostszego, bardziej wydajnego?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:18 |