![]() |
![]() |
-Gość_glowa_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
[php]<HTML>
<head> </head> <body> <?php function piszformularz() { echo "<form action='baza.txt' method='POST'><input type='text' name='fraza' /><input type='submit' value='Szukaj!' /></form>"; } function szukaj($ciag,$katalog=".",$ignoruj=array(0=>".", 1=>"..", 2=>".htaccess", 3=>".htpasswd")) { $dopasowane = array(); $h = opendir($katalog); while($e = readdir($h)) { if (in_array($e,$ignoruj,true)) continue; if (is_file("{$kata log}/{$e}")) { $zawartosc = implode("",file("{$katalog}/{$e}")); if (strpos($ciag,$zawartosc) === true) $dopasowanie[] = "{$katalog}/{$e}"; } elseif (is_dir("{$katalog}/{$e}")) $dopasowanie=array_merge($dopasowanie,szukaj($ciag,"{$katalog}/{$e}",$ignoruj)); } closedir($katalog); return $dopasowane; } if (!isset($_POST["fraza"])) piszformularz(); else { print_r(szukaj($_POST["fraza"])); } ?> </body> </head> witam mam taki spkrypt kroy mi ma znalesc szukane slowo w pliku baza.tx, jednak on mi nie szuka tylko po wcisnieciu szukaj przechodzi do tego pliku i wyswietla jego zawartosc czy ktos pomoze?? \dzieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:53 |