![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z Kod behavior: url(csshover.htc); Pracujac lokalnie chodzi OK, po przeslaniu na serwer nazwa.pl koniec z poprawnym dzialaniem. Nie wiem o co chodzi ma ktos jakis pomysl? ps. pliki napewno przegralem ![]() -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kopendrex @ 2006-04-11 15:16:10) Pracujac lokalnie chodzi OK, po przeslaniu na serwer nazwa.pl koniec z poprawnym dzialaniem. A jakie sa objawy niepoprawnego działania? P.S. Nazwy powinno się chyba podawać w apostrofach, nie? Kod body {
behavior: url( 'csshover.htc' ); } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mike_mech @ 2006-04-11 15:50:24) P.S. Nazwy powinno się chyba podawać w apostrofach, nie? Niezupełnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W mojej desperacji sprawdzilem z ' " i bez ale to bylo bez roznicy. Objawy nie dzialania sa takie ze hover nie dziala. Pod ff menu mi sie rozwija prawidlowo, pod ie jak dzialalem na localhoscie tez bylo dobrze. Po przeniesieniu na serwer koniec ie dalo sobie spokoj.
-------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz, zwykle pomaga podanie adresu strony. inaczej mozemy tylko strzelac... ehh...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zobacz na to, może coś pomoże...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tu jest link do autonix na ktorym pracuje. Sprawdzilem na innym serwerze i jest ok. No ale musze to nazwie postawic. Wyslalem meila do nazwy ale nie wiem czy beda wiedzieli.
Jesli dadza odpowiedz napewo wynikami sie podziele. Pozdrawiam -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprobuj to wywalic z zewnetrznego css i daj do html'a (tak jak na http://vogel.art.pl ). nadal tak samo?
jak rozwiazesz problemmo daj znac o co biega, bo to dziwne (wszystko niby faktycznie powinno dzialac - pliki sa tam gdzie trzeba) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ok podpowiedz TomaSS dala rady
![]() -------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cieszę się
![]() A ja się zastanawiałem i dalej się zastanwiam co oznacza: "SP2 dla Windows XP powoduje problemy z używaniem " -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zeby tylko XP sprawdzalem na 2K i ten sam problem istnial.
-------------------- Opętani myśla tworzenia... niszczymy | meble na wymiar | tworzenie stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam ten sam problem z csshover natknołem się na ten wątek jednak link z rozwiązaniem jest już nie aktywny i nie udało mi się odnaleźć na tej stronie rozwiązania
jak sobie poradzić z tym IE ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:45 |