![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
chcialem zrobic backup pojedycznej tabeli, cos takiego zeby tabela znalazla sie w katalogu na serwerze na ktorym mam konto - tak zebym sobie mogl sciagnac ja albo cos ![]() jak wykonac cos takiego ? ktos kiedys zrobil skrypt ktory robil kopie tak jak phpmyadmin do pliku sql ktory pozniej mozna wczytac, ktos zrobil i zaraz zniknal ten temat. pomoze ktos ? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widziales ten kod tego skryptu?
zamotany jak sto bandziorow troche mozna by to ladnej napisac hehe chyba troche stary ten skrypt ![]() -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podobnie "zakrecony jak sto banditos" jest w phpmyadmin
a i phpmyadmin nie pierwszej mlodosci jest wydawalo mi sie ze szukasz skryptu na backup tabel, a ten robi to bez zarzutu jezeli potrafisz lepiej to czemu sam nie napiszesz ? |
|
|
![]()
|
|
spokojna glowa, napisze
a mozna ten skrypt przerabiac ? ![]() chyba tak no nie, -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:41 |