![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę z pytaniem czy może ktoś korzystał z api facebooka? Mianowicie chodzi mi o możliwość wyciągnięcia takich danych jak ilość sharów, ilośc komentarzy i takie tam bajery. Fajnie byłoby jakby jakiś doświadczony klepacz dostarczyłby jakichś materiałów. Dziękuję (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 11 Dołączył: 27.10.2010 Skąd: Kutno/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
No ja korzystałem z facebooka - i to nie jeden raz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Pierwszy krok to jest login with facebook - i tam musisz zaznaczyć, że chcesz mieć dostęp do różnego rodzaju danych (mail, friends) itp. Powiedz co już masz to Ci podpowiem. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć KrzysiekWildfire,
bardziej chodzi mi o możliwość wyciągnięcia ilość "lubień" dla danej domeny czy też danego linku aniżeli integracje z kontem usera. Np. jezeli artykuł ma 20 lubień, to chciałbym wyciągnąć te dane i np. zapisać sobie w bazie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otwierasz graph.facebook.com/identyfikator i tam zainteresuj sie polem 'likes'
btw. zdaje sie ze zapisywanie tego w bazie narusza regulamin fb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za nakierowanie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:28 |