![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje wygenerować listę sprzedawanych przedmiotów. W teorii powinno to działać, ale nie działa i nie wiem czemu. napisałem taki skrypt:
no i nie działa to tzn pobiera listę sprzedanych przedmiotów z zakładki sprzedane, ale próba wygenerowania szczegółów sprzedaży poprzez funkcje GetBidItem2 zawsze skutkuje tym samym komunikatem: "Niepoprawny identyfikator aukcji lub wskazana aukcja została przeniesiona do archiwum." ktoś z was orientuje się czemu tak się dzieje? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 2.03.2012 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat session-handle | string | wymagany Identyfikator sesji użytkownika, uzyskany za pomocą metody doLogin(Enc). item-id | int | wymagany Identyfikator oferty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no teraz tak mam i nie działa
Session-handle nie uzywam bo jest one pobierane po zalogowaniu się tak jak tutaj Kod $allegro = new AllegroWebAPI(); $allegro->Login(); $op=array('item-id' => 2167662767); try { $lista_aukcji2=$allegro->objectToArray($allegro->GetBidItem2($op)); } catch(SoapFault $fault) { print($fault->faultstring); } i nie działa to -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podajesz parametr INT zbyt duży jak na 32 bitowy system, następuje przepełnienie zwyczajnie.
Ta linijka: $op=array('item-id' => 2167662767); Spróbuj: $op=array('item-id' => ((float)2167662767)); Ten post edytował em1X 12.03.2012, 16:46:49 -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
sprawdzałem tę klasę i nie znalazłem wymuszania (lub konwersji) typu zmiennej
ale może coś pominąłem tutaj to jest: http://code.google.com/p/allegrowebapi-php-class/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbowałeś co napisałem wyżej?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
niestety nie działa
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:39 |