![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod sobie ( w sumie wziąłem z naszego forum)
var tabs = new Array('jInfo','jMain', 'jFonts, jLinks','jHeader','jLogo_Left', 'jLogo_Right','jSide_Left','jContent','jSide_Right','jFooter','jSave_As'); function activateTab(tab){ for (i = 0; i < tabs.length; i++){ if (document.getElementById(tabs[i])){ document.getElementById(tabs[i]).style.display = 'none'; } } document.getElementById(tab).style.display = 'block'; } i póziej wszystkie divy chodzi o to że chciałby miec aktywny jeden z linków przy otwarciu strony teraz jak otwieram wszystkie divy sie ładują- dopiero póżniej po kliknięciu działa jak powinno dopisuje np activateTab('jInfo'); i cos nie działa(nie znam javy tak se wymysliłem) Ten post edytował awariat 12.07.2008, 19:45:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś dać to activateTab('jInfo') w onload? Daj jednemu divowi od razu display:block bez użycia js.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozwiązałem
<div id="jInfo" style="display: block"> zawartosc </div> ten bedzie widoczny a kazdy z display: none bedzie niewidoczny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:08 |